Zapraszamy na bałkańską zabawę sylwestrową w Ruza Roza

Godzina rozpoczęcia 19.00

Wieczór poprowadzi dla Państwa D-j

 

 

Menu Sylwestrowe

Bufet szwedzki

  • Studeni Mezeta- Specjalności bałkańskie na zimno
  • Plato Asorti: regionalne sery i wędliny
  • Deska bułgarskich rozmaitości: pieczona papryka faszerowana urnebesem, marynowane ostre papryczki nadziewane kajmakiem
  • Talerz past bałkańskich
  • Humus z mango
  • Śledź z cebulką w oleju lnianym
  • Studzienina wieprzowa z grzybowym winegrett
  • Śledź z cebulką w oleju lnianym
  • Bałkański tatar wołowy
  • Tatar z łososia
  • Sarma – liście winogron faszerowane mięsem i ryżem

Sałatki:

  • Sałatka z kurczakiem, grzankami i parmezanem
  • Mozzarella z pomidorami
  • Sałata z krewetkami

Dania ciepłe:

  • Kebabcze - delikatne, pulchniutkie i soczyste paluszki z siekanego mięsiwa baraniego
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym
  • Kaczka pieczona z sosem figowym
  • Sataye drobiowe
  • Pilecia Dzigerica - wątróbki drobiowe owijane wędzonym boczkiem
  • Pieczona makrela z rusztu

Dodatki

  • Ziemniaki z rozmarynem
  • Bigos bałkański
  • Kasza bulgur

Deser bufet

  • Szarlotka z cynamonem
  • Sernik oreo
  • Brownie czekoladowe
  • Mus mango

Napoje

  • Woda gazowana i niegazowana
  • Kawa
  • Herbata
  • Sok 0,5 l /os
  • Butelka wódki 0,5 l lub wina 1l na parę

Koszt menu 230 zł od osoby

Informujemy, że doliczamy 10% serwisu

Pozostałe napoje i alkohole liczone według spożycia po preferencyjnych cenach Butelka wódki 0,5l 60zł
Karafka wina 1l 50zł
Dzbanek soku 20zł 

Ruza Roza Restauracja Bałkańska
Francuska 3
03-906 Warszawa
Polska

Godziny otwarcia:
Poniedziałek - Sobota 12:00 - 23:00
Niedziela 12:00 - 22:00